Inne NM

LØRDAG 1. MARS 2025 I MOSS BUESKYTTERHALL

Fremmøte 9.30

Utstyrskontroll 10.00

Konkurransen starter 11.00

Konkurranseform:

  • Historisk trippelrunde: 12 – 15 – 18 m. 3 piler pr serie. 60×60 blink med 3 poengsoner; 1, 2 og 3 poeng. Totalt 63 piler.
  • NM- pilen; den må ha vært brukt i konkurransen
  • Beste lokale forening; de tre beste skytterne fra hver forening teller og beste sammenlagt vinner. Foreningsnavn må stå i påmeldingen, det trenger ikke være et aktivt lag/ klubb, foreningen kan være sammensatt for anledningen.

Regler:

  • De med buer under 60# skyter først, de med buer over 60# skyter rett etterpå, dette pga at skyte linjen ikke er lik.
  • Skjærende spisser er ikke tillatt. Med skjærende spisser menes spisser som ikke har en symmetrisk rund utforming.
  • For å delta må stevneavgift være betalt, vises frem ved registrering
  • Det kan bli tatt stikkprøver av pundstyrke og pilspisser.

Stevneavgifter:

  • NL-medlemmer 150,- Ikke-medlem 300,- Junior 100,-
  • Overnatting i lokalet 50,- pr natt
  • Festmåltid 250,-
  • Obs! bindende påmelding

Ta med eget drikke, gi beskjed om evnt matintoleranser/allergier ved påmelding

Det er mulighet for å betale med kontanter, kort og Vipps i kiosken.

Påmelding via skjema på facebook, bueforum eller hjemmesiden.

Påmeldingsfrist: 14 februar, pga matbestilling.

VELKOMMEN !

https://forms.gle/kBs3tYFsKU9hHw2D7

Innkalling til årsmøte i Norsk Langbuelag 2025

Lørdag 1. mars etter NM- konkurransen

Moss bueskyttehall kl. 16.00

Saksliste:

  1. Godkjenning av innkalling og dagsorden
  2. Opptelling av stemmeberettige
  3. Valg av ordstyrer og referent
  4. Årsberetning
  5. Regnskap
  6. Budsjett
  7. Årsplan
  8. Fastsette kontingent
  9. Innkomne forslag
  10. Valg

Forslag til årsmøtet må være styret i hende senest 14 dager før årsmøtet, forslag sendes til leder@langbue.no

Kun medlemmer som har betalt kontingent for 2024 har stemmerett og kan velges til verv i NL

Årsmøtefest/ festmåltid etter årsmøtet VELKOMMEN

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.